Egyéni vállalkozó adó, tb tudnivalói, pénztárkönyve és nyilvántartása

Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft
Egyéni vállalkozó adó, tb tudnivalói, pénztárkönyve és nyilvántartása


Kapcsolattartó: Borbély CsillaTelefon+36 (1) 428-3898E-mail címcs.borbely(at)dashofer.hu

 
Képzés adatai:
képzés helye:Budapest - XIV.
Képzés időtartama:4 hét
Jelentkezési határidő:2012.01.13. 16:00
A telefonban, vagy e-mailben hivatkozzon a Menőképzés.hu-ra!
A kapcsolattartó e-mail címében az (at) jel a @ jelet helyettesíti.
 
A képzés általános leírása:
Már jó pár éve tervezik, hogy az egyéni vállalkozónak a piacra lépése előtt el kellene végeznie egy felkészítő tanfolyamot. Erre még nem született megoldás az állam részéről. Azonban ahhoz, hogy a piacon fennmaradás kockázatát próbáljuk csökkenteni, és ne a tájékozatlanságunk miatt kapjunk büntetéseket, és esetleg amiatt kelljen megszüntetnünk a vállalkozásunkat, célszerű egy alap ismeretanyag elsajátítása.

Abban szeretnénk segítséget nyújtani online szemináriumunkkal, hogy átfogó képet kapjanak a vállalkozó adózásáról, és az ezzel kapcsolatos teendőkről. Bár a jogszabályok állandóan változnak, de az alapok általában megmaradnak, és ezek nélkül nehéz megértenünk a változásokat is.

A pénztárkönyv és a kötelezően vezetendő nyilvántartásokra sablonokat mutatunk be, és hozzájuk egy-egy rövid példát is találnak, ezzel segítve a kitöltés megértését. Az egyes adózási kérdésekhez rövid számpéldákkal is igyekszünk segítséget nyújtani.
 
A képzéshez, intézményhez kapcsolódó linkek:
http://www.dashofer.hu/kepzesek-szeminariumok/cegvezetes-hr/egyeni-vallalkozo/online-kepzesek/egyeni-vallalkozo-ado-tb-tudnivaloi-penztarkonyve-es-nyilvantartasa/ONCG06
http://www.dashofer.hu/kepzesek-szeminariumok
 

A képzés az alábbi linken érhető el:
http://www.kozgazdaszkepzes.hu/?id=kepzes&art_id=1538